vormgeving+

over dc studio

DC studio werd in begin 2015 opgericht door Marc Volman en Bas Dorbeck. Zij hebben dan al bijna 20 jaar samengewerkt bij Big Balloon, een uitgeverij voor strip- en kinderboeken, Alex Studio Service, een full service reclamebureau en dutchcomics, een eigen bedrijf voor wat leuke klusjes naast het retailgeweld. Eind 2014 besluit eigenaar Alex van Alex Studio Service zijn activiteiten te splitsen in een drukwerk- en een vormgevingstak waarna Marc en Bas de laatste overnemen. Samen met klanten van dutchcomics ontstaat een mooie gemixte portfolio met diverse bedrijven uit de retail, maar ook uitgeverijen en werk uit de theater- en stripwereld.

Wat kan dc studio voor u doen?

DC studio biedt producten, variërend van folders, verpakkingen, (online) magazines en banners tot volledige boeken. We werken samen met diverse drukkers en fotografen en kunnen voor u het hele proces van begin tot eind beheren.

Geen maatpakken, wel aanpakken!

Wij geloven in korte lijnen. We hebben geen accountmanagers in dure pakken die tussen u en de vormgevers in staan. U heeft direct contact met degene die uw uiting gaat maken. Daarbij is het kernwoord vormgeving+. Wij denken mee over de beste oplossingen! Of het nu om de vorm, inhoud of de planning gaat. Uw uiting is bij ons in goede handen.

Het is niet voor niets dat u ons regelmatig ‘het komt goed’ hoort zeggen. Als u met ons in zee gaat komt het goed! Ook met onmogelijke deadlines. En dat is ook vormgeving+!

Wij hopen binnenkort iets voor u te kunnen betekenen.